Vinyasa yoga

VINYASA YOGA

Gruppetimer

 

Introduksjon til time

Vinyasa yoga - en dynamisk form av yoga, praktisering av jevn bevegelse av asana, asana myk "flyt" i pusterytmen. Som meditasjon i bevegelse vil praksis i Vinyasa yoga fremme dypere, meditativ nedsenking i flyten av endringen i kroppsstilling. Du kan arbeide med kroppen, unngå kjas og mas i sinnet. Elevene er stadig i bevegelse, slik at de er maksimalt konsentrert. Feature og fokusområder: åndedrettsrytmen. Elevenes oppmerksomhet rettes kontinuerlig mot det 'indre øye' og eliminerer tankeprosessen, og dermed øker konsentrasjonen for mer effektive rutiner.

 

Vinyasa flyt yoga asanas kombinerer all sin mykhet og organiskhet med oppbygging og kraft. Den kombinerer harmonisk de statiske og dynamiske belastninger og synkroniserer pusten. Observer pusten - en av de viktigste komponentene i denne praksisen. Mindfulness pust bidrar til å opprettholde renheten av asanas og retter oppmerksomheten mot forsamlingen, noe som bidrar til å skape en spesiell tilstand av yoga - en tilstand av ro, trygghet og klarhet i sinnet..

 

I disse øktene er det mye statiske former, man forandrer kroppsstilling hele tiden i en enkel strøm av yoga. Treningen er allsidig og passer for alle. Det er ingen vekt på de "ublu" asanas, klassene er utformet som praksis selv for studenter på nybegynnernivå. Intensiteten i praksis vil avhenge av den fysiske tilstanden til deltakerne og nivået på trening i øyeblikket.

 

 

 

Pricing

1 - gang drop inn 170.00 kr

8 - ganger abonnementt 1200.00 kr

Timing

Mandag

Onsdag

Prøv privattimer med personlig trener

 

 

Ring

(+47) 4008 3005

YOGA MED TATIANA

 

 

 

Nyheter:

 

SVENSK KLASSISK

massasje workshop med massasjeterapeut Olga Kill

 

Kontakter:

 

Address

Møllergata 23, 0179 Oslo,

6. etasje, rom 608, Unity Senter

 

E-post

velkommen@yogamedtatiana.no

 

Phone

(+47) 4008 3005

Copyright @ All Rights Reserved