Om meg

HEI,

Min første møte med yoga var i 2007 i hjembyen St-Petersburg. Yoga inspirerte og skapte en brennende interesse. Jeg har valgt Iyengar yoga som min yogaretning fra begynnelsen. Har lært mye om denne retningen på fordypning - 3 års lærerkurs og ulike workshoper. Yoga gir meg selvtillit og åpner nye muligheter for utvikling. Jeg er svært glad i mennesker og bruker yoga for å avdekke og utvikle deres potensial, gi harmoni og kjærlighet til hver og en.

Sommer 2016 fullførte jeg en 200 timers International Yoga Federation Teacher Training med en dynamisk tilnærming til yoga og jeg er sertifisert yogainstruktør nå.

Jeg underviser Hatha yoga som er rolig yoga med masse detaljer for nybegynnere og viderekommende. Hvis dere lærer basisen grundig, vil kroppen, sinnet og pusten være klar for de neste stegene.

Jeg underviser terapeutisk yoga (yoga for rygg og skulder for eks.).

Og så underviser jeg Vinyasa yoga som betyr pust synkronisert bevegelse, at man beveger seg fra den ene stillingen til den andre i takt med pusten. Solhilsen er et eksempel på dette, hvor pust og bevegelse forenes.

Yoga styrker og samler både kropp og sjel. Dette gjør at mange opplever endringer i kropp og bevissthet. Det legges vekt på pusteteknikk, balanse, fleksibilitet, styrke, avspenning og velvære.

Fra april 2014 til mai 2016 underviste jeg i Oslo Iyengar yoga senter,

fra september 2016 har jeg begynt å jobbe i yoga senter i Ås.

Fra september 2016 og hver mandag underviser jeg i treningssenter i Ski. Også holder jeg et kurs i Vestby.

Velg time som passer deg og gjør en avtale

Workshops som kommer snart

 

 

 

 

Hatha yoga Workshop

Adresse:

I denne timen bruker vi nøyaktig bygging av stillinger og pusteteknikker for å harmonisere kropp og sinn. Her begynner vi med enkle asanaer eller yogastillinger, som gradvis blir mer avansert. Et karakteristisk trekk ved denne timen er statiske ytelser, asanaer, med nødvendige støtter eller hjelpemidler. Vi skal bruke følgende hjelpemidler: tepper, klosser, belter, puter eller bolster.

 

 

SVENSK KLASSISK

massasje workshop med massasjeterapeut Olga Kill

Addresse: Kirkeveien 61, Majorstuen

Fredag 16:30 til 19:30.

 

Lørdag:10:00 til 13:00

14:00 til 17:00

Søndag:10:00 til 13:00

14:00 til 17:00

Pris 1300kr / person /

 

 

 

 

 

Vinyasa yoga Workshop

Vinyasa flyt yoga asanas kombinerer all sin mykhet og organiskhet med oppbygging og kraft. Den kombinerer harmonisk de statiske og dynamiske belastninger og synkroniserer pusten. Observer pusten - en av de viktigste komponentene i denne praksisen.

YOGA MED TATIANA

 

 

 

Nyheter:

 

SVENSK KLASSISK

massasje workshop med massasjeterapeut Olga Kill

 

Kontakter:

 

Address

Møllergata 23, 0179 Oslo,

6. etasje, rom 608, Unity Senter

 

E-post

velkommen@yogamedtatiana.no

 

Phone

(+47) 4008 3005

Copyright @ All Rights Reserved